Pokud u lívanců vyměníme klasickou bílou mouku za celozrnnou, získáme tím o něco zdravější a hodnotnější jídlo a chuti to rozhodně neubere, možná dokonce přidá. 🙂
1 | V misce smícháme všechny suroviny a necháme odležet alespoň 30 minut v ledničce. |
2 | Pánev pořádně rozehřejeme na střední plamen a palačinky opékáme pomalu a zvolna do zlatova z každé strany. Je dobré mít opravdu kvalitní nepřilnavou pánev nebo lívanečník, abychom nemuseli použít olej. |
3 | Hotové lívance můžeme dochutit čímkoliv. Já zvolila banán, kakao a každý lívance jsem potřela trochou čokolády. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Daska
(neregistrovaný uživatel)19.12.2017 @ 14:48
Spaldova mouka je dobry napad.?