1 | Tento pohár bude velmi snadný, v podstatě se bude jen vrstvit. Na spod poháru si dáme jahody pokrájené na menší kousky, na ně jemně vyšlehanou zakysanou smetanu, jako třetí vrstvu si dáme vaječný likér. |
2 | Nyní si vyšleháme smetanu ke šlehání a snažíme ji navrstvit rovně, prostě, aby byla zarovnaná. |
3 | Na závěr ozdobíme jahodou, čokoládou a kuličkou Rafaela. Kdo nemá rád Rafaelo, tak ho tam prostě nedá. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Caterine
17.12.2017 @ 23:34
Oceňuji krásný vzhled jídla. Může to být sebelepší pokrm, ale vždy vyhraje ten, který bude dobře vypadat, i když bude jednodušší. Rafaelo vždy sním samotné, použít ho na zdobení je super nápad, vypadá to krásně!