1 | Očištěné, omyté a osušené prsa stáhneme z kůže, opatrně vykostíme (křídlový kost necháme). |
2 | Z vykostěného masa nařízneme řízky, zlehka naklepeme a osolíme. Ze smetany, z vajec, mouky, vína, ze soli a z kečupu připravíme hustší těstíčko, do kterého namočíme připravené řízky a z obou stran na rozehřátém oleji osmažíme do zlata. |
3 | Zvláště upečeme na másle poloviny osolených rajčat. Při podávání řízky obložíme opečenými polovinami rajčat a ozdobíme kolečkem citronu s lístkem zelené petrželky. |
4 | Jako přílohu podáváme smažené nebo vařené brambory a zeleninové nebo ovocné saláty. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.