1 | Kávu rozpustíme v lehce nahřátém rumu. Změklé máslo vyšleháme s práškovým cukrem, kukuřičným škrobem a žloutkem. Nakonec přimícháme mouku a rum s kávou. Těsto zabalíme do potravinové fólie a uložíme nejlépe přes noc do lednice. |
2 | Na pomoučeném vále vyválíme změklé těsto na tloušťku 3 mm a pomocí formiček vykrajujeme tvary. Ty rozložíme na plech vyložený papírem na pečení a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při 175 ° C přibližně 18 minut. |
3 | Po upečení necháme zcela vychladnout. Karamelové kondenzované mléko rozehřejeme na mírném ohni, rozpustíme v něm lžíci rozpuštěné kávy a necháme vychladnout. Zlehka změklé máslo vyšleháme se šálkem a lžičkou kakaa do hladkého krému. |
4 | Krémem slepujeme k sobě sušenky a ukládáme do lednice ztuhnout. Bílou čokoládu rozpustíme s máslem a polovinu korpusů v ní namáčíme. Uložíme v ledničce do druhého dne ztuhnout. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.