1 | Nejprve si uděláme klasické palačinky. Smícháme si v misce hladkou mouku, cukr, mléko, vejce a špetku soli. Důkladně rozmícháme. |
2 | Rozpálíme si na pánvi trochu oleje a naběračkou děláme palačinky. Smažíme dozlatova po obou stranách. Hotové si vyndáme na talíř a necháme okapat přebytečný tuk. |
3 | Na talíři si je složíme podle svého vkusu, přelijeme čokoládovým topinkem nebo rozpuštěnou čokoládou ve vodní lázni a ještě ozdobíme jahodami a bylinkou. K palačinkám přidáme ještě kopeček například čokoládové zmrzliny, kterou můžeme také ozdobit, třeba zkaramelizovanou pomerančovou kůrou. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.