Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Pečený bažant se slaninou

Pečený bažant se slaninou
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Drůbeží
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 8.8.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na pečeného bažanta se slaninou zvládnete připravit doma. Pečený bažant na slanině je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 1400 g masa z bažanta
  • 40 g uzené slaniny
  • 60 g tuku
  • 20 g másla
  • 40 g cibule
  • 10 g hladké mouky
  • celé černé a nové koření
  • Vývar nebo voda
  • sůl
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Očištěného, vykuchaného a osušeného bažanta prošpikujeme uzenou slaninou pokrájenou na nudličky (zejména prsa a stehna) a osolíme.

2

Na rozehřátém tuku osmahneme uzenou slaninu nakrájenou na malé kostičky a cibuli nakrájenou nadrobno, podlijeme malým množstvím vody nebo vývaru.

3

Vložíme připraveného bažanta a za občasného polévání vlastní šťávou pod pokrývkou udusíme do měkka

4

Před dokončením vložíme bažanta do horké trouby a upečeme
do zlata.

5

Upečeného bažanta vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a dobře povaříme. Šťávu necedíme. Před podáváním ji zjemníme máslem.

6

Jako přílohu podáváme opékané brambory nebo bramborová kaši, dušenou červenou zelí nebo brusinkový kompot.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Sledovat na Pinterest
Recept obsahuje: bažant, pečený, slanina
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku
nebo

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Pečený bažant se slaninou

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

Další fotky jídel
Sledovat na Instagramu

Sledujte náš Instagram

Další fotky jídel
Sledovat na Instagramu

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou
  • Ražniči opékané na pánvi
  • Přirodní telecí žebírka
  • Telecí filé se žampiony
  • Řecké ragú s hráškem a mrkví
  • Zajíc podle hajného

ČETLI JSTE?
Revoluce v hubnutí? Mladá žena si obalila přes noc nohy fóliemi a tohle je výsledek...
Měli spolu 1 rande a ona mu poslala 65 000 zpráv! Musela ji zatknout policie
.cz

Další podobné

  • Jarní kuře
  • Masový salát s fazolemi
  • Smažené řízky z krocana

Sledujte i na Facebooku

TvojeKucharka.cz

Nejvíce se líbí

  • Fantastické vepřové řízky pečené v troubě ve speciálním těstíčku

    147

  • Velikonoční nádivka

    120

  • Nejlepší zelňačka na světě podle 200 let starého receptu

    119

  • Nejlepší čokoládový dort na světě bez pečení, bez mouky a bez cukru

    60

Nejvícekrát v oblíbených

  • Fantastické vepřové řízky pečené v troubě ve speciálním těstíčku

    11

  • Nejlepší zelňačka na světě podle 200 let starého receptu

    5

  • Špízy obalené v těstíčku

    4

  • Nejlepší čokoládový dort na světě bez pečení, bez mouky a bez cukru

    4

Sledujte náš Instagram

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2019
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu
Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info