1 | Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem v pevný sníh. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem do husté pěny. Obě hmoty zlehka spojím a vmícháme prosátou mouku a kokos. Pekáček s vyšším okrajem vymažeme tukem a vysypeme moukou a těsto rozetřeme. Pečeme ve vyhrané troubě při 180 ° C asi 20 minut. |
2 | Po upečení necháme krátce vychladnout a pak vyklopíme. Korpus vodorovně překrojíme na dva díly. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém, který necháme za stálého míchání vychladnout. Potom ho rozšleháme a přidáme na kousky nakrájené máslo. Vše vyšleháme na hladký krém. |
3 | Spodní díl korpusu vrátíme do pekáče a potřeme krémem. Dužinu manga nakrájíme na drobné kousky. Rozložíme je na krém a dáme do lednice ztuhnout. Dortové želé připravíme podle návodu na obalu. Zalijeme jím mango a na povrch položíme druhý díl korpusu. |
4 | Necháme v lednici ztuhnout. Pak povrch posypeme práškovým cukrem a moučník nakrájíme na řezy. Před podáváním jejich ozdobíme čokoládovými hoblinkami a mátou. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.