1 | Vejce vyšleháme s krupicovým cukrem a kůrou do pěny. Pak zlehka vmícháme prosátou mouku, kokos a nakonec rozpuštěné máslo. Formu srnčí hřbet vymažeme tukem a vysypeme moukou. Těsto nalijeme do formy a pečeme ve vyhrané troubě při 160 ° C asi 30 minut. Pak necháme krátce vychladnout ve formě a vyklopíme. |
2 | Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém, který necháme za stálého míchání vychladnout. Pak ho rozšleháme. Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku a 200 g lehce spojíme s pudinkovým krémem. Hotový krém dáme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. |
3 | Chlebíček nakrájíme na tenké plátky. Na polovinu plátků nastříkáme krém, přiklopíme zbylými plátky a povrch ozdobíme krémem. Ovoce očistíme a rozdělíme na chlebíčky. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.