1 | Rýži osolíme a vaříme zhruba 2x déle než obvykle. Rozvaříme ji tak, aby se pořádně lepila. |
2 | Následně oloupeme okurku směrem od vrchu dolů tak, aby nám vznikly dlouhé slupky, které poslouží na zabalení. Jakmile je rýže hotová, přidáme do ní škrob, aby se ještě více lepila. |
3 | Slupky od okurek si poskládáme vedle sebe vnitřní stranou k nám. Na slupky následně namačkáme rýži a na ni umístíme párek. Zabalíme a pokrajíme tak, aby nám vznikla klasická sushi kolečka s párkem uprostřed. |
4 | Kdyby nám kolečka náhodou nedržela, můžeme použít pro sepnutí párátko. Sushi po Česku následně namáčíme v kečupu. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.