1 | Máslové sušenky rozmixujeme na drobky. Pak k nim přidáme máslo a opět mixujeme, dokud nevznikne lepivé máslové těsto. Pekáč vytřeme olejem a vyložíme pečícím papírem. Rovnoměrně rozprostřeme sušenkové těsto a překryjeme ho pečícím papírem. |
2 | Přitlačíme ho a pečlivě uhladíme, nejlépe válečkem. Složíme papír a těsto vložíme do lednice asi na 30 minut ztuhnout. Bonbóny rozdrtíme na větší kousky. Čokoládu nasekáme na kousky. Vysypeme ji do misky a rozpustíme ve vodní lázni. |
3 | Rozpuštěnou čokoládu nalijeme na vychlazený tuhý sušenkový korpus a necháme ji asi 5 minut mírně ztuhnout. Čokoládový povrch posypeme rozdrcenými bonbóny. |
4 | Dáme do lednice a necháme znovu asi 2 hodiny ztuhnout. Korpus rozkrojíme nebo nalámeme na kousky. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.