Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Opékané vepřové uši se sýrem

Opékané vepřové uši se sýrem
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 14.10.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Vepřové uši - recept. Tento recept na vepřové uši si zvládnete připravit doma. Opékané vepřové uši se sýrem je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 4 vepřové uši
  • 60 g tuku
  • 40 g čerstvého másla
  • 40 g strouhanky
  • 40 g nastrouhaného tvrdého sýra (parmezánu, ementálu)
  • citron
  • voda
  • sůl
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Dobře očištěné (zejména zevnitř), opálené a ve vlažné vodě poumývané vepřové uši uvaříme ve slané vodě do měkka.

2

Uvařené uši zchladíme studenou vodou a osušíme čistou utěrkou. Pak je rozkrojíme, osolíme, potřeme máslem a obalíme prosátou strouhankou smíchanou s nastrouhaným sýrem.

3

Obalené uši opečeme z obou stran na rozehřátém tuku do zlata. Podáváme je na teplém talíři ozdobené listem hlávkového salátu a kolečkem citronu.

4

Jako přílohu podáváme vařené nebo opékané brambory posypané sekanou zelenou petrželkou, a různé saláty ze syrové zeleniny.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: opékané, sýr, uši, vepřové
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Opékané vepřové uši se sýrem

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).
Nejlepší recepty

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Ražniči opékané na pánvi
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí

Sledujte náš Instagram

Další fotky jídel
Sledovat na Instagramu

ČETLI JSTE?
"Dám ti 200 euro, když sundáš ručník!", co myslíte, sundá ho?
Dostal známý kulturista opět nařezáno? ASIO... Zpěvák Ben Cristovao složil Těžkou váhu Grznára!
.cz

Podobné recepty

  • Štrasburská roláda
  • Srbské vepřové ražniči
  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu
  • Anglický biftek s vejcem

Sledujte i na Facebooku

TvojeKucharka.cz

Nejvíce se líbí

  • Fantastické vepřové řízky pečené v troubě ve speciálním těstíčku

    112

  • Nejlepší zelňačka na světě podle 200 let starého receptu

    74

  • Nejlepší čokoládový dort na světě bez pečení, bez mouky a bez cukru

    29

  • Luxusní jídlo ze starého chleba

    24

  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

    17

  • Domácí kebab

    11

Nejvícekrát v oblíbených

  • Fantastické vepřové řízky pečené v troubě ve speciálním těstíčku

    9

  • Nejlepší zelňačka na světě podle 200 let starého receptu

    4

  • Nejlepší čokoládový dort na světě bez pečení, bez mouky a bez cukru

    3

  • Plněné sladké rohlíčky

    2

  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

    2

  • Pečené kuře na bramborách

    2

Inspirujte se i na Facebooku

TvojeKuchařka.cz

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2019
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info