1 | Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a následně na menší otáčky po částech zašleháme všechen cukr s vanilkou. |
2 | Až bude směs tuhá a dobře držet, můžeme cukrářským pytlíkem nebo lžičkou tvarovat pusinky na plech s papírem na pečení. |
3 | Pusinky pečeme při 120°C 20 minut. Poté zeslabíme na 80°C a dopékáme, dokud povrch pusinek nebude tvrdý a křehký a nepůjdou bez problému sundat z papíru. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Elisse
(autor receptu)18.12.2017 @ 17:48
Warning: A non-numeric value encountered in /data/www/24076/tvojekucharka_cz/recepty/wp-content/themes/recipe/functions.php on line 1611
Záleží hlavně na tom, jak velké pusinky děláte… Velikost jako na fotce mi vyšly 4 plechy pusinek.