1 | Těstoviny uvaříme v osolené vodě s přidáním 1 ČL olivového oleje na skus. Omytá rajčata spaříme vroucí vodou, necháme trochu vychladnout a zbavíme je slupky, rozpůlíme a odstraníme semínka. |
2 | Na olivovém oleji si opražíme rozmačkané stroužky česneku, které poté, co ochutí olej, vytáhneme a přidáme rajčata, podlijeme trochou vody, zakryjeme pokličkou a necháme asi 3-5 minut změknout, podle potřeby přidáváme vodu. Po vychladnutí rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme sůl, pepř a čestvou bazalku. |
3 | Rajčatovou omáčku smícháme s uvařenými tětovinami, posypeme parmazánem, ozdobíme bazalkou a podáváme. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.