1 | Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Cibulku nakrájenou na drobno osmahneme na másle, přidáme trošku mouky a po chvíli zalijeme smetanou, přidáme hrst nastrouhaného parmazánu. |
2 | Předem rozmražený špenát (rozmražujeme při pokojové teplotě) přidáme do smetanové omáčky, přidáme česnek a dochutíme solí a pepřem. |
3 | Lososa nakrájíme na menší kousky a dáme jej na pánvičku s rozpáleným máslem, necháme asi 3 minuty opékat. Pokapeme citronovou šťávou. |
4 | Tagliatelle přidáme do špenátové omáčky a promícháme. Na ještě teplé těstoviny dáme opečené kousky lososa a posypeme nastoruhaným parmazánem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.