Milé hospodyňky,
tento chleba je voňavý, vydrží dlouho vláčný a je hodně sytý. Můj dvoumetrový syn, mimojiné velký jedlík, zvládnul dva krajíčky a nemohl. Je i křupavý, tak jak ho popisují v našich pohádkách.
Přeji vám vše dobrou chuť 🙂
Několik rad:
1) Je dobré mít výkonný mixér, aby vám vznikla dokonale tekutá konzistence.
2) Pokud ji chcete mít tmavší a kakaovější, tak přidejte 1-2PL kakaa.
Recept lze samozřejmě připravit i ve vegetariánské verzi, i bez masa totiž chutná výborně.
Smetanu z kokosového mléka získáme tak, že plechovku necháme ležet minimálně přes noc v lednici. Po otevření zjistíme, že nahoře se nám usadila velmi tuhá kokosová smetana a dole kokosová voda. Vyndáme pouze smetanu (dejte pozor, abyste opravdu nenabrali i vodu, šlehačka by pak nešla vyšlehat).
Pokud budete nahrazovat žitnou mouku jinou může se mírně lišit množství potřebné vody.
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.