PS: Základem celého receptu, jak už to tak u burgerů bývá, je kvalitní hovězí maso. Takže, chcete-li dnes večer připravit tyto famózní burgery, pak se určitě stavte nejdříve u řezníka, kde si řekněte o kvalitní maso!
1 | Nejprve si smíchejte všechny ingrediece, přendejte je do uzavíratelné nádoby a nechte odležet v chladu, nejlépe v lednici. |
2 | Mleté maso si osolte a opepřete dle chuti, a rozdělte na 4 části. Z každé části si vytvarujte bochánek. |
3 | Maso poté přendejte na plech vymazaný olivovým olejem a nechte odpočinout v lednici cca 15 minut. |
4 | Potom si rozehřejte pánev a opečte bochánky masa, z každé strany cca 2 minuty. |
5 | Zvlášť, v další pánvičce, si připravte slaninu a vejce. Nejprve si nechte zezlátnou slaninu a následně na pánev přidejte vejce. Osolte a opepřete dle chuti. |
6 | Poté už jen stačí na pánvi ohřát na polovinu rozkrojenou žemli, kterou poté natřete avokádovým dipem. |
7 | Avokádový dip (guacamole) si můžete doma vyrobit jednoduše tak, že si v mixéru rozmixujete avokádo, česnek a majonézu. |
8 | Do bulky s avokádovým dipem přijde pak pořádný kus masa, vejce, plátek slaniny a cibule, případně ještě čerstvé avokádo. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
lukasveselka
15.12.2017 @ 13:38
Opravdová pochoutka
Kamilka
(neregistrovaný uživatel)26.2.2018 @ 19:47
Velice vyzivny recept… doslova 😀 Super prace!
Janka10
26.2.2018 @ 19:50
Mmmmmmmňamka :))
Zuzza
(neregistrovaný uživatel)26.2.2018 @ 19:55
jediná chyba je ta, že bych takovou porci asi nesnědla! 😀
Karol
22.3.2018 @ 18:07
Fantazie 😛
Gril_mania
23.3.2022 @ 8:57
Tak tohle je chuťová bomba