Nejnovější články

Další články

Ghee (Ghí) je přepuštené máslo, které se využivá ve velké míře například v indické kuchyni. Dnes Vám ukážeme, jak Ghee (Ghí) vyrobit. Ghee (Ghí) na oproti jiným podobným produktům výhodu v tom, že má vysoký bod přepálení při 252°C. Doba trvanlivost Ghee (Ghí) může být při správném skladování velice dlouhá a to bez nutnosti chlazení. […]

Je 1.4. a naše Velikonoční soutěž skončila, nezbývá tedy nic jiného, než vyhlášit vítězné recepty… Vítězům gratulujeme! Celkové pořadí: 1. místo – Recept: Grilované žampióny se zeleninovou oblohou od Adriana vyhrává 1000 kč 2. místo – Recept: Brambory plněné brynzou od Adriana vyhrává 500 kč 3 .místo – Recept: Čočkový přívarek od Adriana vyhrává 300 […]

Blíží se Velikonoce a s nimi další soutěž, ve které můžete opět získat finanční odměnu! Soutěž probíhá od 21. 3. do 1. 4. Celkem bude 5 výherců. Nejvyšší výhru získá recept s nejvyšším počtem “Recept se mi líbí”. Pro vítěze jsme si připravili tyto ceny: místo – 1000 kč místo – 500 kč místo – […]

Raw a paleo se v poslední době stali oblíbenými dietami. Poznáte však, jaké jsou mezi nimi rozdíly? O tom si povíme v dnešním článku…   Ukázka několika paleo a raw jídel v naší kuchařce. Nejedná se jen o změnu jídelníčku, mnohdy jde podobně jako u vegetariánů, či veganů v těchto dietách i o změnu životního […]

Zdravíme všechny naše kuchařky a kuchaře, máme 24.11., tedy přesně měsíc do Vánoc a tak jsme si nemohli vybrat lepší datum pro zahájení naší předvánoční soutěže, kterou jsme si pro Vás připravili. Nebudeme nikoho losovat, vítěze nebude určovat náhoda, o vítězích totiž rozhodnete Vy sami! Pro vítěze jsme si připravili tyto ceny: místo – 1000 […]

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2018
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.