Nejnovější články

Další články

Spirulina, chlorella nebo třeba zelený ječmen se řadí mezi tzv. superpotraviny, které jsou známé pro svůj vysoký obsah pro tělo prospěšných látek. Zelené potraviny slaví v posledních letech velký úspěch mezi příznivci zdravého životního stylu a dnes už snad není nikdo, kdo by o nich neměl alespoň určité povědomí. S nástupem zdravého způsobu stravování se objevily tzv. […]

Rádi zkoušíte nové chutě nebo jste milovníky Bulharska a místní kuchyně? Zkuste si doma uvařit pokrm zvaný škembe čorba nebo dršťkovou polévku, kterou lze podávat teplou i studenou. Ingredience: 100 g telecích nebo hovězích drštěk sůl 70 ml mléka nebo smetany 1 vejce (pálivá) červená paprika česnek ocet černý pepř Postup: Očištěné a omyté dršťky […]

Kuchařskému umění se dnes může naučit každý i v domácích podmínkách, informace jsou dostupné v kuchařkách, na internetu i v televizních show. Jak se stát opravdu dobrým amatérským kuchařem? Začněte od základů Stejně jako dům potřebuje základy a strom se neobejde bez kořenů, kuchařské umění stojí na základních technikách a znalostech. Jednou ze základních dovedností je krájení zeleniny. […]

Vybrali jsme z naší kuchařky několik těch nejlepších receptů na palačinky. Věříme, že v těchto receptech naleznete inspiraci a případně vás napadne další recept na palačinky, o který se s námi rádi podělíte. 😊 Pokud máte možnost, doporučujeme vajíčka od slepic z domácího chovu. Těsto na palačinky bude mít jinou barvu a zcela jistě také chuťově […]

Výběr varné desky nemusí být žádná věda, stačí se zaměřit na několik důležitých parametrů. Výběr té správné desky je klíčový, neboť varné desky jsou velmi důležitou součástí každého kuchyňského koutu a v zápřahu jsou mnohdy hned několikrát denně. Jak tedy varnou desku vybrat? Na které parametry je dobré se zaměřit? Čtěte dál a ve věci […]

Kdo by nemiloval vůni grilovaného masa? Připravit dobře propečený a šťavnatý steak přitom zvládne každý, stačí se držet několika zásad a osvědčených rad. Věděli jste například, že skutečně kvalitní maso stačí dochutit solí a pepřem? A že králem mezi grily je klasický gril na uhlí? Tuku ani kosti se nezbavujte Chcete si pochutnat na skutečně […]

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.
Zavřít reklamu