1 | Podle návodu na obalu si nejprve uvaříme gnocchi. Obecně se vhazují do vroucí osolené vody, kde se nechají asi 2 minuty, dokud nevyplavou. Noky scedíme a dáme stranou. |
2 | Rozetřeme si česnek, který vhodíme na rozpálenou pánev s olivovým olejem, necháme česnek mírně zhnědnout. Po té přidáme krájená rajčata z plechovky (může být i protlak) a necháme vařit asi 7 minut. Přidáme koření, na závěr vsypeme parmezán, který zamícháme a necháme rozpustit. |
3 | Hotovou omáčku smícháme s hotovými gnocchi, posypeme bazalkou a parmezánem a podáváme. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Tomahawk
28.11.2017 @ 9:32
Jednoduché a vypadá to lahodně :))
skolka
1.12.2017 @ 10:16
Rychlé a chutné!
Janka10
2.12.2017 @ 9:55
Gnocchi mám ráda, zkusila jsem včera na večeři. Ikdyž jsem neměla parmezán, tak i tak skvělé! 🙂
Gril maniak
21.4.2022 @ 10:22
Moc jsem tomu nevěřil, ale včera jsme měli a je to výborný recept- rychlovka a přitom opravdu moc dobré.