1 | Penne uvaříme ve vodě dle návodu na obalu. Mezitím pokrájíme žampióny na čtvrtiny(nemyjeme a neloupeme, pak se ztratí chuť!). Gorgonzolu si nakrájíme na malé kousky. |
2 | Na rozpálenou pánev vložíme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Poté přidejte česnek a nechte lehce orestovat. Nyní orestujte žampiony – lehce, aby byli na skus, ale zase ne syrové. Nyní přidáme špenát, sůl, pepř a opět necháme chvilku prorestovat. Nakonec přidáme smetanu a směs promícháme s uvařenými penne. |
3 | Servírujeme ideálně do hlubokého talíře, dobrou chuť |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
fertiti
6.12.2017 @ 22:25
Výborné
J
(neregistrovaný uživatel)22.5.2021 @ 14:57
A kdy přidám gorgonzolu? Špenát se nemusí spařit?