1 | Pizza je dnes už klasikou nejen v Itálii, ale skoro po celém světě. Vyrobíme si jednoduchou verzi se salámem. Těsto na pizzu si můžeme koupit, abychom se nemuseli dělat s kynutým těstem. To si tedy rozbalíme a rozprostřeme do kulaté formy. |
2 | Nyní ho potřeme rajčatovým protlakem nebo kečupem, případně nějakou omáčkou, která by měla ale obsahovat rajčata. Následovat bude salám – byl by lepší nějaký tvrdší, ale kdo nemá takový rád, může si dát, jaký chce. Na salám dále vložíme tvrdý sýr, osolíme, opepříme a navrchu ještě posypeme několika černými olivami. Pizzu dáme do vyhřáté trouby a pečeme. |
3 | Každá trouba peče jinak, takže časy jsou vyloženě orientační. Hotovou pizzu si vyndáme, ozdobíme zelenou bylinkou a můžeme posypat i arašídy. Kdo arašídy nechce, tak je prostě nedá. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.