1 | Jako první si musíme udělat čokoládový korpus. Smícháme si v misce hladkou mouku, cukr, vejce, mléko, rozpuštěné vlažné máslo, kakao a vše důkladně promícháme. |
2 | Takto připravené těsto vlijeme do kulaté formy vyložené pečícím papírem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Hotový korpus vyndáme a necháme vychladnout. Zatím si vyšleháme smetanu ke šlehání s cukrem. Dále si omyjeme jahody, které překrájíme na menší kousky a zatím odložíme na bok. |
3 | Korpus si rozřízneme na tři pláty. Spodní pomažeme hustě džemem s příchutí lesní směsi. Na ni namažeme vyšlehanou šlehačku a položíme jahody podle svého vkusu a množství. Přiklopíme druhým plátem a postup opakujeme. |
4 | Položíme třetí plát a opět provedeme to samé. Dáme zchladit do lednice minimálně na půl hodiny a pak můžeme podávat. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.