1 | Pusinky jsou dost známé, ale klasicky bílé, toto však bude trochu jiný způsob. Ušleháme si smetanu ke šlehání. Do mixéru dáme jahody a rozmixujeme je úplně na hladkou směs. |
2 | Tuto jahodovou hmotu přimícháme do vyšlehané smetany. Nyní si vyšleháme bílky s cukrem a smícháme všechno dohromady. |
3 | Hmotu si dáme do cukrářského sáčku a snažíme se na plech s pečícím papírem stříkat hrudky. Dáme je do trouby sušit zhruba tak na 50 stupňů Celsia. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
lukasveselka
15.12.2017 @ 13:39
Klasika už z dětství 🙂
Jana
(neregistrovaný uživatel)10.12.2020 @ 10:50
Pusinky se po vložení do trouby roztekly a nebylo z nich vůbec nic. Strašný recept. Píšu toto hodnocení, aby nikdo další nemusel zbytečně suroviny splachovat do záchodu…