Místo přimíchání čokolády rovnou do těsta můžete zapíchat větší kousky čokolády již do upečeného těsta a každý pak ucítí uprostřed cupcaku jemné, sladké křupnutí.
1 | Vyšlehejte vejce s cukrem a špetkou soli. Přidejte mák, vanilku, jedlou sodu, prášek do pečiva, trochu borůvek, čokoládu a mleté mandle. |
2 | Pečte v troubě předehřáté na 160 ° C cca 20 minut. Korpus nechte vychladnout a připravte si krém. |
3 | Máslo rozmixujte s tvarohem a borůvkami, oslaďte a podle hustoty přimixujte nepovedené kousky upečeného těsta nebo mák. Krém by měl mít hustší konzistenci, aby jím šly cupcaky zdobit. |
4 | Nakonec je jen podle své fantazie dozdobte a podávejte. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Caterine
7.12.2017 @ 14:28
Mám moc ráda zdravější formu pečení a zákusků, vypadá skvěle 🙂
misa
8.12.2017 @ 22:57
Vypadá skvěle, ráda vyzkouším.