1 | Propláchnutou rýži zalejeme dvojnásobným množstvím osolené vody. Vaříme spolu s hřebíčkem asi 10 minut. Zbytek vody vylejeme, hřebíček dáme pryč a vše zalejeme horkým mlékem. |
2 | Rýži dovaříme do měkká a nezapomeneme míchat. Přisypu sem vanilkový cukr, cukr, přidám máslo a nastrouhám citronovou kůru. Rýži necháme trochu zchládnout. |
3 | Žloutky zamícháme do do rýže a do zapékací mísy vymazané máslem rozprostřeme rýži. Na tu poklademe plátky másla, zavařené ovoce a pokapeme šťávou z ovoce. Z bílků našleháme sníh, kterým pokryjeme rýžový povrch. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.