1 | Nejprve si připravíme korpus – vejce si vyšleháme s cukrem do tuhé pěny (trvá to 20-25 minut), na závěr přidáme opatrně při malých otáčkách olej. Mouku smícháme s kakaem a opatrně tuto směs přidáme k vyšlehané pěně. Nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 péct asi 30 minut. |
2 | Mezitím si připravíme podle návodu vanilkový pudink. necháme ho vychládnout (důležité nechat vychladnout, jinak se může krém srazit) a přidáme opatrně tvaroh a zakysanou smetanu, přidáme vanilkový cukr. |
3 | Hotový a vychladlý korpus opatrně rozpůlíme. Spodní část potřeme krémem, na to položíme druhou půlku korpusu a opět potřeme zbytkem krému. Posypeme hoblinkami nastrouhané čokolády a necháme v lednici ztuhnout, nejlépe přes noc. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Denča
(neregistrovaný uživatel)28.12.2017 @ 2:38
Přítel bude mít narozeniny, vyzkouším :))