1 | Housky nebo sendvič pokrájíme na plátky silné asi 1 cm. Připravíme tvarohovou nádivku a formu vymažeme a vysypeme. |
2 | Pokrájené housky poklademe na dno formy, na to dáme poloviční část nádivky, na to zas housky a ostatek nádivky. Vrch přikryjeme housky, celé zalijeme mlékem, do které rozmícháme vejce a rozpuštěné máslo, dobře stiskneme a upečeme dorůžova. |
3 | Potom žemlovka vyklopíme a posypeme vanilkovým cukrem. |
4 | Nádivka: Tvaroh přetřeme, trochu osolíme, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutky, rozinky, smotánu, tuhý sníh a hrubou mouku. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.