Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Švýcarské brambory

Švýcarské brambory
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Bramborová jídla
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 19.7.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na Švýcarské brambory zvládnete připravit doma. Švýcarské brambory jsou recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 800g brambor
  • 150g ementálského sýra
  • sůl
  • 40g másla
  • 40g slaniny
  • bešamel

  • 30g másla
  • 30g hrubé mouky
  • 2 dl mléka nebo smetany
  • sůl
  • 3 vejce
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

V kožce uvařené brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka. Asi 2 lžíce sýra nastrouháme a zbytek nakrájíme na kostičky.

2

Na pánvi opečeme slaninu a přidáme k bramborám. Z másla, hrubé mouky a mléka nebo smetany uvaříme hustý hladký bešamel, který osolíme a do trochu vychladlého zamícháme žloutky, brambory, sýr a tuhý sníh.

3

Do vymazané a strouhankou vysypané ohnivzdorné mísy dáme připravené brambory, zalijeme bešamelem, pokapeme rozpuštěným máslem.

4

Pak vše posypeme nastrouhaným sýrem a upečeme do zlatožlutá. Podáváme se zeleninovým salátem.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: bešamel, brambory, slanina, švícarské
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

1 komentář

Trixl Cz

29.12.2018 @ 15:20

ve slupce uvařené

Přidat komentář

K receptu: Švýcarské brambory

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem
  • Venkovské bramborové knedlíky s uzeným
  • Jemný bramborový nákyp se sýrem
  • Džgance s kyselým zelím
  • Bramborová bába (bramborák)
  • Bramborové plněné závitky

Další podobné

  • Ňoky s houbami
  • Grenadýrský pochod
  • Fazolový salát s bramborem

Nejvíce se líbí

  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

    50

  • Domácí vlašský salát podle ČSN

    33

  • Kynuté knedlíky s povidly a mákem

    10

  • Smažený celer se šunkou

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Vařená čočka

    3

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

    2

  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou

    1

  • Kynuté knedlíky s povidly a mákem

    1

  • Masový salát s fazolemi

    1

  • Domácí vlašský salát podle ČSN

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2020
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu