1 | Do jablíček vložíme špejle a necháme je stát na velkém válu. Do hrníčku vlejeme vodu a jakmile dojdu bodu varu, vsypeme tam cukr. Asi po deseti minutách je nejen rozpuštěný, ale také zkaramelizovaný. |
2 | Dáme jej pryč z plotny a namáčíme do něj jablíčka. Ta pak necháme asi po dobu pěti minut zchládnout na povoskovaném papíru. |
3 | Místo něj lze také použít alobal, který je ale vhodné dopředu potřít trochou másla, aby se tam karamel nepřichytil. Jablíčka lze dozdobit také rozpuštěnou čokoládou nebo strouhanými mandlemi. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
lukasveselka
15.12.2017 @ 13:39
Zajímavá kombinace, to chce ozkoušet 🙂