1 | Všechny suroviny důkladně promíchejte a vytvořte z nich jednolité těsto. ideální je míchat rukama. |
2 | Těsto rozválejte na 3mm silný plát a z něj formičkami vykrajujte perníčky různých tvarů. |
3 | Perníčky pokládejte na plech s pečícím papírem. Potřete rozšlehaným žloutkem. |
4 | Pečte v troubě rozehřáté na 175°C dozlatova, zhruba 8–10 minut. |
5 | Suroviny na polevu důkladně promíchejte do hladka. Cukr doporučuji předem prosít aby neobsahoval sebemenší hrudky a neucpával později zdobící nástroje. |
6 | Polevu naplňte do kornoutu nebo stříkačky či speciální zdobící nádoby. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.