V tomto případě se nejedná o žádný převratný recept, ale o tip na talíř, který jistě ocení příznivci paleo stravy. Samozřejmě si pak můžete suroviny upravit dle vašich preferencí, v tomto případě ovšem jídlo odpovídá i pravidlům Whole30.
1 | Oloupeme červenou řepu a dáme vařit do jednoho hrnce, do druhého dáme vařit fazolky. |
2 | Mezitím nakrájíme vepřové maso na kostky, stejně tak jako papriku a 1/2 cibule. Vše napícháme na špejli. Osolíme, opepříme dle chuti. Společně s brambory pečeme v troubě, dokud maso nebude měkké. |
3 | Kuřecí maso také ochutíme a dáme grilovat na olivovém oleji do kontaktního grilu. Pokud nemáme, můžeme využít obyčejnou pánev. |
4 | Nakrájíme na jemno druhou polovinu cibule a čínské zelí, nastrouháme mrkev. Vše smícháme a máme hotový salátek. |
5 | Nakrájíme ovoce, připravíme olivy a vše servírujeme dohromady na jednom talíři. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.