1 | Na vrchní kůrce chleba uděláme hluboké zářezy příčně i podélně tak, aby nám vznikl ježek. Dáváme si pozor, abychom ho zcela nepřeřezali. |
2 | Do vytvořených zářezu přídáme suroviny, které jsme si nachystali – šunka, slanina, cibule, sýr, atd. |
3 | Chleba dáme do zapékací mísy na pečecí papír. Povrch následně potřeme rozpušteným máslem, posypeme strouhaným sýrem, přidáme petrželku nebo třeba jarní cibulku. |
4 | Přikryjeme alobalem, vložíme do předehřáte trouby na 180 stupňů a pečeme asi 20 minut. Poté alobal odděláme a necháme ještě 15 minut dopéct. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.