Tato poke bowl je skvělou veganskou alternativou klasické poke bowl s lososem. Zachutná však úplně každému! Navíc vám jeho příprava zabere asi 20 minut.
1 | Cukr, sůl a rýžový ocet vložíme do malého hrnce a zahřejeme na plamenu. Celou směs mícháme, dokud se nám cukr a sůl nerozpustí. |
2 | Rozpuštěnou směs promícháme s uvařenou sushi rýží tak, aby se dostala všude. |
3 | Dále pouze hotovou rýži vložíme do misky. |
4 | Nakrájíme si tofu na malé kostky. Avokádo nakrájíme na dlouhé tenké plátky a položíme na rýži. |
5 | Dále nakrájíme okurku na jemné nudličky, přidáme nakrájené zelí a čerstvé klíčky. |
6 | Rýži už pouze posypeme sezamovými semínky, fazolemi a nastrouhanou mrkví. |
7 | Podáváme při pokojové teplotě a jíme tradičními čínskými hůlkami. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.