1 | Batát nakrájíme na kolečka (budeme potřebovat dvě velká kolečka tak, abychom na ně potom mohli dávat další suroviny), a necháme ve vroucí vodě vařit do měkka. |
2 | Oloupeme avokádo, nakrájíme na kousky a dáme společně s tuňákem do mixéru, přidáme sůl a pepř a mixujeme, dokud nevznikne hladká pasta. |
3 | Na pánvi připravíme dvě volská oka. |
4 | Servírujeme tak, že batáty namažeme pomazánkou z tuňáka a avokáda, na vrch přidáme volské oko. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
adrianablahova
15.12.2017 @ 13:46
Velmi zajímavá kombinace, musela jsem ozkoušet klasické české volské oko s vůněmi zahraničí a je to super 🙂
Caterine
(autor receptu)17.12.2017 @ 22:44
Jsou to základní suroviny, ale beru to zase jako malé zpestření jídelníčku 🙂
Lenka
(neregistrovaný uživatel)17.12.2017 @ 23:14
Zdravý a rychlý recept, to je takhle super, perfektní jak na snídani, tak oběd či večeři.
filo
6.2.2018 @ 19:43
Super recept :))))
Karol
17.3.2018 @ 3:04
Za mě na 1 s * …přesně kvůli takovýmto skvělým receptům jsem se přidala na tuto kuchařku 🙂