1 | Vejce si uvaříme natvrdo. Ochladíme studenou vodou a oloupeme. Každé vejce po délce rozkrojíme a vyjmeme žloutek. |
2 | V misce si připravíme sardelový krém: smícháme si žloutky, sardelovou pastu, máslo a majonézu případně bílý jogurt. Osolíme a opepříme. |
3 | Směs vložíme do mikrotenového sáčku a odstřihneme mu roh. Změs ozdobně nastříkáme na rozpůlené vejce. Sardelovoý krém můžete ještě posypat mletou paprikou. |
4 | Vajíčka ještě dozdobíme kolečky klobásy, kouskem tvrdého sýra a cherry rajčaty. Vrch ozdobíme nasekanou cibulovou natí a pažitkou. Podáváme s pečivem. Dobrou chuť. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.