1 | Mandle a kešu namoříme alespoň na dvě až tři hodiny do vody (není to nutné, ale bude se vám s nimi lépe pracovat). |
2 | Ve stolním rozmixujeme všechny suroviny na korpus, vzniklou hmotou vytvoříme korpus tak, že jí pokryjeme dno dortové formy menšího průměru. |
3 | Rozmixujeme všechny suroviny tak, aby nám vznikl hladký krém. Ten rovnoměrně naneseme na korpus. |
4 | Dort dáme ztuhnout do ledničky (alespoň 9 hodin, aby byl opravdu tuhý). |
5 | Dozdobíme vybraným ovocem a hořkou čokoládou (použila jsem 99%). |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Jirka
(neregistrovaný uživatel)18.12.2017 @ 20:50
Recept oslovil i mě jakožto cukrožrouta a člověka, který zdravou stravu až tak neřeší. Vyzkoušel jsem a uznávám, že je to velmi příjemné odlehčení jídelníčku, výborné!
Antonín V.
(neregistrovaný uživatel)19.12.2017 @ 11:49
Skvělý, a výborné je, že stačí naskládat ovoce a čokoládu, a zdoben vypadá skvěle. hořká čokoláda do sladkého dortu výborně zapadá