1 | Květák rozebereme na malé růžičky. Mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka. Fazolové lusky rozřízneme na dvě poloviny. 1 zelí nařežeme na proužky. |
2 | Do pánve si dáme rozpustit máslo. Přidáme nakrájenou zeleninu, kromě hrášku. Pečeme 4-5 minut na mírnějším ohni. |
3 | Pak přidáme hrášek, osolíme, opepříme bílým mletým pepřem. Pečeme doměkka a občas podlijeme malým množstvím vody. |
4 | Zbývajíci listy zeli, které nám zůstaly omyjeme, osušíme a napaříme. Napařené listy dáme na talíř a naplníme podušenou zeleninou. Dobrou chuť. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.