1 | Uzené maso uvaříme spolu s bobkovým listem, novým kořením. Nakrájíme jej na kostičky. |
2 | Rohlíky nakrájíme také na kostičky. Dáme je do misky a zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky. |
3 | Kopřivy spaříme horkou vodou, spolu s petrželkou nasekáme. |
4 | Z bílků vyšleháme sníh. Slaninu nakrájíme na malé kousky. |
5 | Smícháme veškeré ingredience, okořeníme, nakonec vmícháme sníh. |
6 | Formu vymažeme máslem, rozprostřeme do ní nádivku. |
7 | Pečeme asi 45 minut – dokud není povrch zlatavý. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Eva Maršálková
(neregistrovaný uživatel)28.3.2018 @ 14:12
Nádivka je bezvadné chuti,jinou ,už dělat nebudu.Mňam.
jedinehelena
10.4.2020 @ 20:41
Skvelé, nádviku miluji. O víkendu udělám rodině.