1 | Prví příloha: mražený hrášek vysypeme do nádoby a necháme změknout při pokojové teplotě. Následně přidáme bílý jogurt, lžičku soli a propasírovaný česnek – v množství podle chuti. Všechno spolu pořádně rozmixujeme. Podle potřeby dosolíme. Hráškové pyré podáváme vychlazené. |
2 | Druhá příloha: celer oloupeme a nastrouháme, ideálně ručně na nejmenším struhadle (strojové strouhání zpracuje celer na malé kostičky a salát pak není tak dobrý). K nastrouhanému celeru přidáme dva jogurty, křen v množství podle chuti a dosolíme. Celerový salát s křenem podáváme chlazený. |
3 | Třetí na obrázku je salát z červené řepy, recept naleznete zde: https://recepty.tvojekucharka.cz/ryba-s-lehkym-salatem-z-cervene-repy |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.