1 | Hovězí maso si nakrájíme omyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na menší kostky. Do hrnce si dáme olej a rozpálíme ho. Na něj dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Vložíme maso a krátce osmahneme. Přisypeme mletou sladkou papriku, promíchneme a hned zalijeme vodou a dusíme doměkka. Těsně před úplným změknutím guláš posolíme a opepříme. |
2 | Když je maso úplně měkké, vytáhneme ho a směs přecedíme, můžeme hustit. Rozmícháme si hladkou mouku ve vodě, nesmí být hrudky. Touto směsí zahustíme guláš, rozšleháme a vaříme zhruba dvacet minut. Podle chuti dosolíme a dopepříme. Na talíři můžeme ozdobit ještě zelenou bylinkou. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.