Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Krůtí maso s hlívou na paprice

Krůtí maso s hlívou na paprice
  • author Tvoje kuchařka: Xenia
  • Čas přípravy: 30min
  • Doba vaření: 30min
  • Porce: 2-3
  • Kuchyně: Slovenská
  • Kategorie: Ostatní
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 25.12.2020
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na krůtí maso s hlívou na paprice si zvládnete připravit doma. Krůtí maso s hlívou na paprice je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 4 krůtí prsní řízky
  • čerstvá hlíva
  • dvě porce bramborových halušek
  • smetana do polévky
  • mletá červená paprika
  • cibule
  • sůl
  • olej
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Maso nakrájíme na kousky a posolíme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a maso na ní nejdřív zprudka opečeme. Hlívu nakrájíme na kousky a přimícháme k masu. Podlijeme trochou vody a spolu necháme dusit na mírném ohni.

2

V misce smícháme smetanu do polévky s červenou paprikou. Až maso změkne, přiljeme smetanou do hrnce a už nenecháváme projít varem, aby se smetana nezdrcla.

3

Hotové halušky (prodává například Košík chlazené nebo Kaufland mražené), připravíme dle návodu. Halušky jsou výbornou alternativou k pořád dokola se opakujícím přílohám jako je rýže, těstoviny či brambory a s omáčkou, které se na Slovensku říká “perkelt” chutnají výborně.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: chutné, dětské, syté, tradiční
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Krůtí maso s hlívou na paprice

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Karbanátky z trouby
  • Přirodní telecí žebírka
  • Telecí filé se žampiony
  • Řecké ragú s hráškem a mrkví
  • Zajíc podle hajného
  • Smažené řízky z krocana

Další podobné

  • Mini roličky z telecího masa
  • Vepřové srdce na paprice
  • Přírodní srnčí řízky

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    3

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Aljašská treska s batáty a zeleninou

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu