Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Hovězí maso s červenou omáčkou

Hovězí maso s červenou omáčkou
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Hovězí
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 23.1.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na hovězí maso s červenou omáčkou si zvládnete připravit doma. Hovězí maso s červenou omáčkou je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 800 hovězího ramene nebo stehna
  • 50 g špeku
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce sádla
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • ½ celeru
  • krupicový cukr
  • 1 lžíce octa
  • 1 lžíce přetlaku
  • 2 lžíce povidly
  • 1 lžíce brusinek
  • 400 ml vývaru
  • 6 kuliček nového koření
  • 8 kuliček pepře
  • 2 bobkové listy
  • tymián
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce strouhaného perníku
  • 1 - 2 lžíce másla
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Hovězí maso omyjeme. Prorostlý špek nakrájíme na kolíky a maso prošpikujeme. Pak ho převážeme provázkem, osolíme a opepříme. Zprudka ho opečeme na rozpáleném sádle, vyjmeme a uchováme na teple.

2

Do výpeku dáme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a vše lehce osmahneme. Přidáme lžíci cukru a necháme zkaramelizovat. Přilijeme ocet, přidáme protlak, povidlu, brusinky, orestujeme a zalijeme vývarem. Do základu vložíme opečené maso, přidáme všechno koření a osolíme.

3

Přilijeme vývar, přiklopíme, vložíme do trouby a zvolna pečeme. Během pečení maso podle potřeby podléváme a obracíme. Ke konci pečení maso odklopíme a dopečeme dozlatova.

4

Měkké maso vyjmeme, základ zahustíme moukou a strouhaným perníkem a provaříme. Pak omáčku přecedíme, ochutíme solí, cukrem a pepřem. Nakonec zjemníme máslem. Maso nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou a podáváme s knedlíkem.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: hovězí, knedlík, maso, omáčka
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Hovězí maso s červenou omáčkou

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí
  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby

Další podobné

  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
  • Hovězí Wellington
  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu