1 | Očištěné maso prošpikujeme uzenou slaninou pokrájenou na nudličky, osolíme a ze všech stran opečeme na rozehřátém tuku. |
2 | Na tuku po opékání zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme opečené maso, pepř a kmín, podlijeme horkou vodou nebo vývarem a pod pokličkou za občasného polévání vlastní šťávou udusíme do měkka. |
3 | Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na porce. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozmícháme a pozvolna povaříme asi 20 minut. |
4 | Přecezenou šťávu dochutíme houbami dušenými na másle a krátce povaříme. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.