Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Hovězí Wellington

Hovězí Wellington
  • author Tvůj kuchař: David
  • Čas přípravy: 1h
  • Doba vaření: 30min
  • Porce: 8
  • Kuchyně: Americká
  • Kategorie: Hovězí
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 9.1.2020
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na hovězí wellington si zvládnete připravit doma. Hovězí Wellington je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 230 gramů hovezího
  • 4 polévkové lžíce másla
  • 1 sekaná cibule
  • 1/2 šálku nakrájených čerstvých hub
  • 55 gramů paštiky
  • sůl a pepř na dochucení
  • 1 balení listového těsta
  • 1 vaječný žloutek
  • 1 plechovka hovězího vývaru
  • 2 polévkové lžíce červeného vína
  • Poznámka autora

    Nutriční hodnoty: https://www.calorie-charts.info/beef-wellington

     

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Předehřejte troubu na 425 ° F (220 ° C). Vložte hovězí maso do malého pekáče a rozprostřete 2 polévkové lžíce změkčeného másla. Zahřejte 10 až 15 minut, nebo dokud se nevaří. Vytáhněte z pekáče a nechte úplně vychladnout. Slijte šťávy z pánve.

2

Roztavte 2 polévkové lžíce másla v pánvi. Restujte cibuli a houby v másle po dobu 5 minut. Sundejte ze sporáku a nechte vychladnout.

3

Smíchejte paštiku a 2 polévkové lžíce změkčeného másla a dochutíme solí a pepřem. Rozložte paštiku na hovězí maso. Top s cibulkou a houbovou směsí.

4

Rozválejte těsto z listového těsta a vložte hovězí maso do středu. Překrývejte nahoru a ohýbejte každou z hran a zajistěte, aby švy nebyly příliš silné. Vložte hovězí maso do pekáčku o rozměrech 22 × 30 cm, nakrájejte několik kusů na horní část těsta a potřete žloutkem.

5

Pečte při 450 ° F (230 ° C) po dobu 10 minut, poté snižujte teplo na 425 ° F (220 ° C) po dobu dalších 10 až 15 minut, nebo dokud nebude těsto nakunulé, zlatohnědé.

6

Umístěte všechny šťávy do malého hrnce na vysokou teplotu. Vmíchejte hovězí vývar a červené víno; vařte 10 až 15 minut nebo, dokud se mírně nesníží. Podávejte s hovězím masem.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: hovězí, hovězímaso, listové těsto, máslo, paštika
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

1 komentář

Vojta

(neregistrovaný uživatel)

13.1.2020 @ 22:26

Výborné jídlo a super recept! 🙂

Přidat komentář

K receptu: Hovězí Wellington

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí
  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby

Další podobné

  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou
  • Ražniči opékané na pánvi

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    3

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu