Nutriční hodnoty: https://www.calorie-charts.info/beef-wellington
1 | Předehřejte troubu na 425 ° F (220 ° C). Vložte hovězí maso do malého pekáče a rozprostřete 2 polévkové lžíce změkčeného másla. Zahřejte 10 až 15 minut, nebo dokud se nevaří. Vytáhněte z pekáče a nechte úplně vychladnout. Slijte šťávy z pánve. |
2 | Roztavte 2 polévkové lžíce másla v pánvi. Restujte cibuli a houby v másle po dobu 5 minut. Sundejte ze sporáku a nechte vychladnout. |
3 | Smíchejte paštiku a 2 polévkové lžíce změkčeného másla a dochutíme solí a pepřem. Rozložte paštiku na hovězí maso. Top s cibulkou a houbovou směsí. |
4 | Rozválejte těsto z listového těsta a vložte hovězí maso do středu. Překrývejte nahoru a ohýbejte každou z hran a zajistěte, aby švy nebyly příliš silné. Vložte hovězí maso do pekáčku o rozměrech 22 × 30 cm, nakrájejte několik kusů na horní část těsta a potřete žloutkem. |
5 | Pečte při 450 ° F (230 ° C) po dobu 10 minut, poté snižujte teplo na 425 ° F (220 ° C) po dobu dalších 10 až 15 minut, nebo dokud nebude těsto nakunulé, zlatohnědé. |
6 | Umístěte všechny šťávy do malého hrnce na vysokou teplotu. Vmíchejte hovězí vývar a červené víno; vařte 10 až 15 minut nebo, dokud se mírně nesníží. Podávejte s hovězím masem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Vojta
(neregistrovaný uživatel)13.1.2020 @ 22:26
Výborné jídlo a super recept! 🙂