Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Jehněčí maso s bůčkem a bramborem

Jehněčí maso s bůčkem a bramborem
  • author Tvůj kuchtík: skolka
  • Čas přípravy: 1h 30min
  • Doba vaření: 1h 15min
  • Porce: 4
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Jehněčí
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 4.12.2017
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recepty na jehněčí maso. Uvařte si chutný oběd díky tomuto online receptu na jehněčí maso z naší kuchařky.

Suroviny

  • 600 gramů jehněčí kýty
  • 200 gramů uzeného bůčku
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžička hladké mouky
  • 4 ks stroužků česneku
  • 1 ks velké cibule
  • špetka kmínu
  • lžička mletého pepře
  • trochu vody
  • sůl dle chuti
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Jehněčí maso omyjeme a nakrájíme spolu s bůčkem na větší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíma na kolečka. Oloupeme česnek a nakrájíme na plátky.

2

V kastrolku rozehřejeme sádlo a na něm necháme zesklovatět cibulku s česnekem, posypeme kmínem a přidáme maso a restujeme. Potom osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme, až je maso měkké.

3

Celé to zalijeme vodou a zamícháme mouku, krátce povaříme a podle chuti osolíme i opepříme. Uvaříme brambory či bramborové noky a podáváme společně.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: bramborové, brambory, bůček, česnek, jehněčí, maso, noky
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Jehněčí maso s bůčkem a bramborem

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí
  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby

Další podobné

  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
  • Hovězí Wellington
  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    3

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    3

  • Kynuté meruňkové knedlíky

    3

  • Borůvkové kynuté knedlíky

    3

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu