1 | Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky pokrájené houby, sůl, pepř, umyté a pokrájené kuře, krájené rajčata, přikryjeme a dusíme. |
2 | Během dušení trochu podléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozmíchanou s moukou, povaříme, přecedíme a vložíme do ní na několik minut maso. |
3 | Do hotové přidáme posekanou petrželku a pažitku (můžeme přidat i 2 lžíce bílého vína). Když chceme houby v omáčce, tak je udusíme, přidáme do přecezené omáčky a ještě spolu povaříme. |
4 | Podáváme s dušenou rýží, se širokými nudlemi nebo bramborovými kroketami. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.