Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Mikulášská paštika z drůbežích jater

Mikulášská paštika z drůbežích jater
  • author Tvůj kuchtík: skolka
  • Čas přípravy: 1h
  • Doba vaření: 45min
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Drůbeží
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 1.12.2017
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Játrová paštika z drůbežích jater. Udělejte si pravou játrovou domácí paštiku podle receptu, který přidali skvělí kuchaři. Tento recept si zamilujete.

Suroviny

  • půl kilogramu kuřecích jater
  • jedna velká cibule
  • tři stroužky česneku
  • hrst brusinek
  • 80 ml 12procentní smetany
  • 1 celé máslo
  • lžička drceného kmínu
  • lžička pepře
  • provensálské koření podle chuti
  • čtyři lžíce vepřového sádla
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Na sádle nechám zpěnit cibulku do růžova. Pak k ní přidám očištěná a odblaněná nadrobno nakrájená játra a společně tepelně upravujeme, až jsou játra měkká.

2

Poté játra opepříme a osolíme a necháme trochu vychladnout. Pak přidáme česnek, smetanu, máslo, kmín a vše pořádně rozmixujeme. Gurmáni mohou přidat i provensálské koření.

3

Do paštiky přidáme brusinky a naléváme do předem omytých sklenic (nyní mohou být s mikulášským motivem).


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: drůbeží, kmín, máslo, maso, mikulášská, paštika, pepř, sádlo
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Mikulášská paštika z drůbežích jater

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Masové kuličky v rajčatové omáčce
  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí
  • Krůtí maso s hlívou na paprice

Další podobné

  • Karbanátky z trouby
  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
  • Hovězí Wellington

Nejvíce se líbí

  • Smažené vepřové maso s rýží

    3

  • Koláč z čerstvých fiků

    3

  • Banánový chléb - zdravá a chutná svačina
    Banánový chléb – zdravá a chutná svačina

    2

  • Rýže se smaženou cibulkou a chilli

    1

  • Rýže s kari a cuketou

    1

  • Domácí Brumíci

    1

Nejvícekrát v oblíbených

  • Smažené vepřové maso s rýží

    1

  • Banánový chléb - zdravá a chutná svačina
    Banánový chléb – zdravá a chutná svačina

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu