Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Myslivecká pečeně s rýží

Žádná fotografie nebyla k receptu doposud nahrána
  • author Tvůj kuchtík: skolka
  • Čas přípravy: 1h 15min
  • Doba vaření: 1h
  • Porce: 6
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Hovězí
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 3.12.2017
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Myslivecká pečeně. To bude dobrůtka. Uvařte podle receptu od našich kuchařů a pochutná si celá rodina na výborné myslivecké pečeni.

Suroviny

  • 800g hovězího nízkého roštěnce v celku
  • špetka solu
  • špetka mletého pepře
  • 75 gramů špeku
  • 60 gramů másla
  • jedna cibulka
  • 100 ml bílého vína (polosuché)
  • 400 ml hovězího vývaru
  • snítku tymiánu
  • dva bobkové listy
  • 4 kuličky nového koření
  • 4 kuličky černého pepře
  • šťáva z půlky citronu
  • lžička cukru
  • 20 gramů hladké mouky
  • 1 nakládaná okurka
  • lžika drceného kmínu
  • hrnek rýže
  • 2 hrnky vody
  • špetka solu
  • dva bobkové listy
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Maso nakrájeme na plátky a naklepeme, osolíme, opepříme, prošpikujeme špekem. V kastrolku na másle opečeme cibulku a zbytek slaniny dozlatova a podlejeme vínem. Když je směs ve varu, přidáme vývar, tymián, bobkový list, nové koření a pepř a znovu vaříme.

2

Přidáme maso a na mírněm ohni hodinku dusíme, obracíme a přeléváme šťávou či vývarem. Až je maso měkké, vyjmeme ho a přidáme mouku, kterou jsme rozmíchali ve studené vodě. Pak vaříme dalíšh 10 minut. Až zhoustne, prolisejeme omáčku přes sítko do rendlíku. Přidáme okurek, kmín, citron a maso nakrájíme na plátky a podáváme s rýží.

3

Rýži klasicky podlejem dvojnásobným množstvím vody, přidáme bobkový list a sůl a vaříme do změknutí. Můžeme přidat tymián na ozdobu.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: cibulka, hovězí, kmín, okurka, pepř, roštěnec, rýže, sůl
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Myslivecká pečeně s rýží

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Plněné lilky a cukety
  • Masové kuličky v rajčatové omáčce
  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí

Další podobné

  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby
  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Nejvíce se líbí

  • Jánošíkovy placky

    3

  • Masové kuličky v rajčatové omáčce

    2

Nejvícekrát v oblíbených

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu