1 | Nadrobno si nakrájíme cibuli a slaninu, kterou osmažíme na oleji. Když je cibule a slanina osmažená, přidáme nakrájenou zeleninu a maso v celku. |
2 | Vše opepříme, osolíme a podlijeme vodou. Necháme půl hodinu dusit. Napůl udušené maso vložíme do trouby a necháme dopéct na 200 ° C. |
3 | Podléváme vodou a dodusíme doměkka přikryté vrchním pekáčem. Hotové maso vyjmeme. |
4 | Do šťávy výpeku přidáme rajčatovou šťávu, cukr, nové koření a chvilku podusíme. Před koncem poprášíme moukou. Maso podáváme polité šťávou. Jako přílohu můžeme servírovat vařené brambory. Dobrou chuť. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.