Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Pečený bažant se slaninou

Pečený bažant se slaninou
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Drůbeží
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 8.8.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na pečeného bažanta se slaninou zvládnete připravit doma. Pečený bažant na slanině je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 1400 g masa z bažanta
  • 40 g uzené slaniny
  • 60 g tuku
  • 20 g másla
  • 40 g cibule
  • 10 g hladké mouky
  • celé černé a nové koření
  • Vývar nebo voda
  • sůl
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Očištěného, vykuchaného a osušeného bažanta prošpikujeme uzenou slaninou pokrájenou na nudličky (zejména prsa a stehna) a osolíme.

2

Na rozehřátém tuku osmahneme uzenou slaninu nakrájenou na malé kostičky a cibuli nakrájenou nadrobno, podlijeme malým množstvím vody nebo vývaru.

3

Vložíme připraveného bažanta a za občasného polévání vlastní šťávou pod pokrývkou udusíme do měkka

4

Před dokončením vložíme bažanta do horké trouby a upečeme
do zlata.

5

Upečeného bažanta vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a dobře povaříme. Šťávu necedíme. Před podáváním ji zjemníme máslem.

6

Jako přílohu podáváme opékané brambory nebo bramborová kaši, dušenou červenou zelí nebo brusinkový kompot.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: bažant, pečený, slanina
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Pečený bažant se slaninou

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Indické kuřecí kari
  • Rýže s plněným kuřecím prsem
  • Rýže s kuřecím masem, houbami a brokolicí
  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby

Další podobné

  • Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem
  • Hovězí Wellington
  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    3

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    3

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Kynuté meruňkové knedlíky

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu