1 | Na malé kousky nakrájíme nasolené maso, žampiony a cibuli. |
2 | Na pánvi rozehřejeme olej a na středním plameni restujeme nejdříve maso a žampiony, po chvilce přidáme cibuli. Restujeme, než bude maso hotové. V případě potřeby podlejeme trochou vody. |
3 | Až bude maso hotové přidáme smetanu a oregáno. Ztlumíme plotnu a zvolna pomalu vaříme, cca 15 minut, než smetana zhoustne. Podle chuti přidáme špetku pepře, případně soli. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
luciskaskalaku
15.12.2017 @ 13:43
Nevím no, tady bych asi raději volila klasickou omáčku z hříbků, žampiony možná na dozdobení
Elisse
(autor receptu)18.12.2017 @ 17:49
Tak to pro vás asi bude vhodnější recept na hříbkovou omáčku, ne na žampionovou 🙂
Daska
(neregistrovaný uživatel)23.12.2017 @ 16:14
Pro milovniky zampionu je to skvela omacka.☺